skip to Main Content

Üdvözöllek a 9abor.com honlapomon! 

A 9abor.com honlapomat abból a célból hoztam létre, hogy általa információkat, cikkeket oszthassak meg valamennyi honlap látogatóval. Továbbá olyan szolgáltatást, amely lehetővé teszi bárki számára a velem való kapcsolattartást. A 9abor.com honlap (a továbbiakban: “honlap”) használatával egyetértésedet felyezed ki jelen Felhasználási Feltételek és az Adatvédelmi Tájékoztató dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban, amelyek együttesen irányadók az általad és a 9abor Ltd (“9abor”), a honlap tulajdonosa között. Az előző mondatban használt “általad” kifejezés a jelen honlap látogatójára utal.

A honlap felhasználása a következő feltételek betartása mellett értendő: 

 1. A honlap oldalain található információ kizárólag az általános tájékoztatás célját szolgálja és annak megváltoztatása figyelmeztetés nélkül lehetséges.
 2. Valamennyi a honlapon található inormáció felhasználása kizárólag a látogató saját felelősségére történik. A felhasználás során keletkezett károkért a honlap tulajdonosa felelőssé nem tehető. Ezért ajánlatos teljeskörű felelősséget vállalni valamennyi látogatónak az itt található információk felhasználása során.
 3. Hozzávetőlegesen a honlap elérésével és felhasználásával látogató egyetértését fejezi ki az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakkal, mely dokumentum elérhető itt.
 4. A honlapon szereplő valamennyi logó és dizájn (“Jelek”) 9abor tulajdonát képezik. Tilos bármely jelet felhasználni, átdolgozva azt újrahasznosítani és róla másolatot készíteni.
 5. A honlap tartalmazhat más honlapokra mutató linkeket, melyek lehetővé teszik jelen honlap elhagyását. Az ilyen módon elért más honlapok által nyújtott tartalomért 9abor, jelen honlap tulajdonosa felelőssé nem tehető.
 6. Hacsak másként nem rendelkezem erről, valamennyi tartalom a honlapon megjelentetett, “úgy ahogyan van” vagy hivatkozott a hivatkozás feltüntetésével.
 7. 9abor nem tehető felelőssé a honlapon található olyan kijelentésekért, mondatokért melyek mások véleményét tükrözik és nem közvetlenül 9abor által létrehozott tartalom. A honlapon található valamennyi tartalom akár 9abor által nyújtott tartalomról legyen szó, akár linkelt hivatkozás tartalomról 9abor nem tehető semmilyen körülmények között sem felelőssé az annak felhasználása során keletkezett károkért. Betegségek kezelése kizárólag szakorvosok által történik. Bármely betegség gyanúja esetén kérlek haladéktalanul keresd fel kezelőorvosod, szakorvosod!
 8. A honlapon szereplő információ esetleg tartalmaz pontatlanságot, typográfiai hibákat melyekért 9abor nem vállal garanciát. 9abor jogában áll megváltoztatni a honlap tartalmát bármekkora mértékben előzetes figyelmeztetés nélkül.
 9. 9abor nem garantál szoftveres vírusok és azok kártéteményei ellen való teljeskörű biztonságot, mely a látogató honlap elérése során esetleg keletkezhet és ezen látogatás során esetleg látogató berendezéseiben kár keletkezik.
 10. 9abor esetleg 3. fél leszerződésével nyújt szolgáltatást látogató számára.
 11. A honlap használata során felhasznált jelszavak, azonosítók teljes mértékben a te kontrolkörödbe tartozik.
 12. 9abor esetleg meggátolja a hozzáférést egyesek számára előzetes figyelmeztetés nélkül, ami az elérés meggátlásával kapcsolatosan a hozzá tartozó adatrekord törlését is magával vonhatja.
 13. A honlap használata során keletkezett jogi vita esetén az Egyesült Királyság jogai érvényesek, lévén 9abor Ltd bejegyzett cég, érvényes cégjegyzékszámmal, mely megtalálható a Companies House adatbázisában.
 14. Ezen Felhasználási Feltételek dokumentum és valamennyi hivatkozott dokumentumok együttvéve képezik a teljes egyetértésben közötted és 9abor között mely időben kiterjed a kapcsolattartás teljes időtartamára.
 15. Jelen Felhasználási Feltételek és hivatkozott dokumentumok felhasználásának megsértése feljogosítja a honlap tulajdonosát, hogy anyagi visszatérítést szolgáltasson. Ebbe beletartozik valamennyi durva és sértő megjegyzés, melyek esetleg elhelyezésre kerülnek a honlapon.
 16. A honlap használatával elismered és garantálod, hogy életkorod vagy éppen 18 vagy már meghaladtad a 18. életévedet.

Nyilatkozat

9abor nem garantál gyógyulást. 9abor valamennyi konzultációjának szándéka csupán tájékoztatás, mely nem helyettesíti a szakorvos kezelését.

Send this to a friend